Nyheter


Röda korset tillsammans med Pingstkyrkan, Fridhem, Lions club, Rotary, Svenska kyrkan, Immanuelkyrkan och Tidaholms kommun samordnar insamling av kläder och saker till människor som kommer ifrån kriget i Ukraina. Insamling sker tisdag den 29 mars kl. 9-12 samt 16-19 i Pingstkyrkan.

Året för Lions Club Tidaholm avslutas sedvanligt med en presentation av svaren och de som vann tävlingarna i vår Jultidning. Vinnare blir de som lämnat in de trettio första kupongerna med rätt svar. De får ett bevis som berättigar till vinsten som är en julost. Av våra (normalt) årliga aktiviteter kunde vi tyvärr bara genomföra Julmarken. Tack vare...

Tack!

06.12.2021

Lions Club Tidaholm vill framföra vårt varma tack till samtliga besökare, sponsorer, butiker, föreningar, musiker, knallar och övriga för en helt fantastisk julmarknad.

Lions har haft sin årliga Fredsaffischtävling i Tidaholm. I år deltog 243 elever med sina bidrag fördelat mellan åk 5 och 6, åk 7 deltog inte i år.

Lions Jultidning nr 40 (40 år i rak följd) har i år utökats med 4 sidor till 52. Orsaken är en glädjande annonsökning och adresslistan med alla annonsörer innehåller nu 200 namn!